The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article



Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde iletmek olduğu dâhilin, olanaklı olan en gücük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak amacıyla önlem düzenınmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu tavır arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yunanistan’da Dedeağaç’ta muamma bir sebeple çıkan ve çabucak ilerleyen yangın sebebiyle İpsala Son Bapsı ve irtibatlı tüm yollar, ikinci bir duyuruya derece trafiğe kapatıldı. 12 yerleşim birimi manasızaltılırken, bölgede müstacel konum ilan edildi.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara yaraşır şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamam örgülarda en azca 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca mimarilarda bulunacak insan adetsına destelı olarak yangın merdiveni Yangın Kapısı çıkış skorsı da enseış gösterecektir.

Evlerde, medarımaişetyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve palas şekilde yangın alanlarını bırakma etmesi için kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Tarafıcı malzeme sineermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri Yangın Kapısı ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını kurmak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Binanın sineinden dunya doğru inen betonarme merdivenler haricinde, yangın kapısı yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Asayiş: Ivedili çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Evgin durumlarda kapıların her an vazıh olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page